Over ons

Verlu is uw allround fietscross-specialist op het gebied van BMX fietsen, onderdelen, kleding en bescherming. Wij zijn al jaren actief in de fietscross en BMX. We zijn blij dat we van onze hobby ons werk hebben kunnen maken! Wij kennen deze sport door en door. Daarom kunnen wij u ook optimaal van dienst zijn. Verlu is gevestigd in Luyksgestel en is trotse sponsor van het Verlu BMX Team. Fietscross is niet zomaar een sport: het is een passie!  

Met levertijden van 1 tot 5 werkdagen en concurrerende prijzen zijn wij een betrouwbare partner voor uw BMX team. Wij vinden het belangrijk dat u snel kunt beschikken over uw materiaal en dat u ook bij vragen of problemen bij ons aan kunt kloppen.  

Als allround BMX-specialist vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent en blijft over uw aankoop bij Verlu. We gaan altijd op zoek naar de oplossing die het best geschikt is voor uw vraag en verlenen ook service om uw tevredenheid te blijven garanderen. Bij Verlu bent u niet zomaar klant; u bent onze partner die wij graag vooruit helpen binnen de fietscross. 

U kunt voor al uw vragen met ons contact opnemen en wij helpen u graag verder. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. 

Wat wij doen

Wij zijn uw betrouwbare leverancier op het gebied van BMX en alles wat daarmee te maken heeft. 

Waarom ons?

Verlu is betrouwbaar, snel en met voordelige prijzen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent.  

Voor wie

Voor BMX amateurs, profs, en andere leden van BMX-teams of verenigingen die op zoek zijn naar kwaliteitsmateriaal.